2017. november 6., hétfő

Őszi Book Tag

A HaBár, a könyves kocsma bloggere, Réta hívott ki az Őszi Book Tagre már közel két hónapja. Jól elmaradtam vele, de most jövök a válaszokkal.



Lehullott levelek
A világ tele van színekkel. Mondj egy könyvet, amin jelen van a piros, a citrom- és a narancssárga.




Rögtön beugrott a színekről ez a borító, ami Raana Raas sci-fi családregényének első kiadásához készült. Egyszerű, letisztult és szép, vonzza a szemet. Kifejezetten őszi hangulatot áraszt.


Kényelmes pulcsi

Végre elég hideg van a kényelmes meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv tölt el melegséggel?


Számomra a Puha boldog puffancs az év egyik nagy kedvence. Csak elég megtapogatnom a bolyhos borítót és máris jókedvem lesz.


Őszi vihar

A szél süvít, az eső kopog. Melyik könyv, vagy műfaj lenne, amit ilyen napokon olvasnál?



A végzet barlangjai jutott először eszembe, de ebből a sorozatból bármelyik rész illik a kritériumhoz. Sárkányos, hentelős, öldöklős, dacol a széllel.

    Hűvös, csípős idő

Melyik rideg vagány karakter helyébe lépnél?


Maradjunk Morgennél és Hősöknek való vidék sorozatnál. Megsuhintgatnám a Hollótársat Ringil helyett, persze, ha pár dwenda is benne van a buliban.
Forró almabor
Melyik az a könyv, ami alulértékelt?
Ezen bármeddig törtem a fejem, de nem jutott eszembe semmi. Talán a Csodaidőket tudnám megemlíteni, bár annál nem az alulértékeltséggel van baj, hanem a kevésbé ismertséggel.
Kabátok, sálak, kesztyűk
 
Az időjárás hidegebbé vált és ideje, hogy melegebben öltözzünk. Melyik az a könyv, ami annyira csodás borítóval rendelkezik, hogy legszívesebben csak magadnak tartanád meg? 

Erről a Hópelyhek a válladon borítója ugrott be. Egyszerű borító, de mégis nagyon szép. Még nem olvastam a könyvet, de tervben van.


Az utolsó kérdésre: melyik az a könyved, aminek olyannyira zavarba ejtő borítója van, hogy nyilvános helyen elrejtenéd? nincs válaszom, mert nem igazán van ilyen könyvem. Talán a Lick - Taktus, de azt se rejtegetném :D
Bárki viheti, aki szeretné, de jelezzétek, hogy elolvashassam őket :D
Akiknek a válaszaira mindenképp kíváncsi vagyok:
Könyvmánia 




----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!
 

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen. Bár nem vagyunk gyorsak tagkitöltések terén, de igyekszünk kitölteni minél hamarabb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!

      Nekem is két hónap volt, mire összehoztam, így nagyon is ráért. :) Amikor kedvetek van hozzá :)

      Törlés